Programme des animations

Morning
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
16:00 > 18:00 2h
Meeting with Arnaud BOISSIÈRES
Des enfants, un skipper - C’est la récré !
Pavillon du Tourisme
16:00 > 17:00 1h
Giant fresco
Giant fresco
Village Partenaires
16:45 > 17:45 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
Morning
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:00 > 12:30 1h 30mn
Valises à théâtre
Bar Le Vog
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
13:00 > 14:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
14:30 > 15:30 1h
Origami Workshop
Game / contest
Village Partenaires
14:45 > 15:30 45mn
Signing session
Signing
Village Partenaires
15:00 > 15:45 45mn
Signing session
Signing
Allée du Frère Maximin
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
16:00 > 18:00 2h
Meeting with Jean LE CAM
Des enfants, un skipper - C’est la récré !
Pavillon du Tourisme
16:00 > 17:00 1h
Giant fresco
Giant fresco
Village Partenaires
18:00 > 18:30 30mn
Signing session Jérémie Beyou
Signing
Allée du Frère Maximin
Morning
10:30 > 11:30 1h
Presentation of kiwi fruit from the Pays de la Loire region
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
14:30 > 15:30 1h
Origami Workshop
Game / contest
Village Partenaires
14:30 > 16:30 2h
Pays de la Loire Région -Facebook Live from the village
Village Partenaires
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
16:00 > 17:00 1h
It's playtime!
Des enfants, un skipper - C’est la récré !
Pavillon du Tourisme
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:22 > 17:22
Film Festival Voiles & Voiliers 2nd session
Congress Centre - Les Atlantes
17:30 > 18:00 30mn
Signing session Jérémie Beyou
Signing
Allée du Frère Maximin
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Morning
10:00 > 11:30 1h 30mn
Tasting of farm products
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:00 > 12:30 1h 30mn
Valises à théâtre
Bar Le Vog
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
14:30 > 15:30 1h
Origami Workshop
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 15:45 45mn
Signing session
Signing
Allée du Frère Maximin
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 17:30 2h 30mn
Cookies presentation
Culinary animation
Pavillon culinaire
15:00 > 15:45 45mn
Dragon Mascot
Allée du Frère Maximin
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
16:00 > 17:00 1h
It's playtime!
Des enfants, un skipper - C’est la récré !
Pavillon du Tourisme
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
18:00 > 19:30 1h 30mn
Meeting with Kevin Escoffier, PRB skipper
Pavillon culinaire
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 11:30 1h 30mn
Cookies presentation
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 13:00 2h
Signing session in the presence of Hubert Poirot
Signing
Village Partenaires
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
14:30 > 15:30 1h
Origami Workshop
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
16:00 > 18:00 2h
Meeting with Alexia BARRIER
Des enfants, un skipper - C’est la récré !
Pavillon du Tourisme
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:00 > 18:30 1h 30mn
Awareness Walk
Wandering
Esplanade
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
17:30 > 18:00 30mn
Signing session Jérémie Beyou
Signing
Allée du Frère Maximin
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 11:30 1h 30mn
Presentation of label products
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:00 > 12:00 1h
Valises à théâtre
Bar Le Vog
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 17:30 2h 30mn
Presentation of label products
Culinary animation
Pavillon culinaire
16:00 > 18:00 2h
Conference with Benjamin Dutreux
Meeting / ITW
Village Partenaires
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
16:00 > 17:00 1h
It's playtime!
Des enfants, un skipper - C’est la récré !
Pavillon du Tourisme
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 20:00 1
Cereal Day
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
13:00 > 14:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 14:45 15mn
Dragon Mascot
Allée du Frère Maximin
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:00 > 16:30 1h 30mn
Introduction to radio-controlled sailing
Initiation
The Mooring Wedge
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
15:00 > 15:45 45mn
Signing session
Signing
Allée du Frère Maximin
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
16:00 > 17:00 1h
It's playtime!
Des enfants, un skipper - C’est la récré !
Pavillon du Tourisme
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:00 > 18:30 1h 30mn
Awareness Walk
Wandering
Esplanade
17:30 > 18:00 30mn
Signing session Jérémie Beyou
Signing
Allée du Frère Maximin
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:30 > 12:00 1h 30mn
Signing session with Armel Tripon, skipper l'Occitane
Signing
Allée du Frère Maximin
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:00 > 12:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
11:00 > 11:30 30mn
Meat cutting workshop
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:00 1h
Dragon Mascot
Allée du Frère Maximin
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
13:00 > 14:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
14:30 > 15:15 45mn
Musical entertainment
Concert
Esplanade
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 16:30 1h 30mn
Awareness Walk
Wandering
Esplanade
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
16:00 > 17:00 1h
Giant fresco
Giant fresco
Village Partenaires
16:00 > 18:00 2h
Meeting with Manuel COUSIN
Des enfants, un skipper - C’est la récré !
Pavillon du Tourisme
16:00 > 17:00 1h
Meeting with the winner of the drawing competition
Meeting / ITW
Vendée Globe Pontoon
16:00 > 16:30 30mn
Dragon Mascot on VandB - Mayenne
Game / contest
Vendée Globe Pontoon
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 11:30 1h 30mn
Presentation of label products
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 11:30 30mn
Meat cutting workshop
Pavillon culinaire
11:00 > 13:00 2h
Discovering of wines from the Fiefs vendéens
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:30 1h 30mn
Awareness Walk
Wandering
Esplanade
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:30 > 12:15 45mn
Signing
Village Partenaires
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
13:00 > 14:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 17:30 2h 30mn
Presentation of label products
Culinary animation
Pavillon culinaire
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
16:00 > 17:00 1h
Giant fresco
Giant fresco
Village Partenaires
16:00 > 18:00 2h
Meeting with Benjamin DUTREUX
Des enfants, un skipper - C’est la récré !
Pavillon du Tourisme
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:00 > 18:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 11:30 1h 30mn
Discovering of farm products
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 20:00 1
Cereal Day
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 11:30 1h 30mn
Discovering of Juste & Vendéen products
Culinary animation
Pavillon culinaire
10:30 > 12:00 1h 30mn
Stories for little ears
Show for children
Village Partenaires
11:00 > 12:00 1h
Dragon Mascot
Allée du Frère Maximin
11:00 > 11:45 45mn
Signing session
Signing
Allée du Frère Maximin
11:00 > 12:30 1h 30mn
Awareness Walk
Wandering
Esplanade
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:30 > 12:30 1h
Signing
Village Partenaires
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
13:00 > 14:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
13:30 > 19:30 6h
Game Titouan La Course au large
Game / contest
Village Partenaires
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
14:00 > 20:00 6h
Thus was born the Vendée Globe
Signing
Village Partenaires
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 15:30 30mn
Discovering of Juste & Vendéen products
Culinary animation
Pavillon culinaire
15:00 > 16:30 1h 30mn
Introduction to radio-controlled sailing
Initiation
The Mooring Wedge
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
16:00 > 18:00 2h
Meeting with Maxime SOREL
Des enfants, un skipper - C’est la récré !
Pavillon du Tourisme
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:00 > 12:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
14:30 > 16:00 1h 30mn
Demonstration of remote-controlled boats
Initiation
The Mooring Wedge
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 11:30 1h 30mn
Presentation of label products
Culinary animation
Pavillon culinaire
10:30 > 13:00 2h 30mn
Demonstration of remote-controlled boats
Initiation
The Mooring Wedge
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:00 > 12:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Pavillon culinaire
11:30 > 12:30 1h
Signing
Village Partenaires
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
14:00 > 15:30 1h 30mn
Film Festival Voiles & Voiliers 1st session
Cinéma Le Grand Palace
14:30 > 16:00 1h 30mn
Demonstration of remote-controlled boats
Initiation
The Mooring Wedge
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:00 > 15:45 45mn
Dragon Mascot
Allée du Frère Maximin
15:00 > 17:30 2h 30mn
Presentation of label products
Culinary animation
Pavillon culinaire
15:45 > 17:15 1h 30mn
Film Festival Voiles & Voiliers 2nd session
Cinéma Le Grand Palace
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Pavillon culinaire
17:30 > 19:45 2h 15mn
Film Festival Voiles & Voiliers 3rd session
Cinéma Le Grand Palace
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 22:30 2h 30mn
Film Festival Voiles & Voiliers 4th session
Cinéma Le Grand Palace
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:30 > 13:00 2h 30mn
Demonstration of remote-controlled boats
Initiation
The Mooring Wedge
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:00 > 12:30 1h 30mn
Awareness Walk
Wandering
Esplanade
11:00 > 13:00 2h
Discovering of wines from the Fiefs vendéens
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 11:45 45mn
Dragon Mascot
Allée du Frère Maximin
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
13:00 > 14:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
14:00 > 15:30 1h 30mn
Film Festival Voiles & Voiliers 1st session
Congress Centre - Les Atlantes
14:30 > 16:00 1h 30mn
Demonstration of remote-controlled boats
Initiation
The Mooring Wedge
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
15:30 > 17:30 2h
Discovering of Juste & Vendéen products
Culinary animation
Pavillon culinaire
15:45 > 17:15 1h 30mn
Film Festival Voiles & Voiliers 2nd session
Congress Centre - Les Atlantes
16:00 > 17:00 1h
Giant fresco
Giant fresco
Village Partenaires
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
16:00 > 16:45 45mn
Dragon Mascot
Allée du Frère Maximin
16:00 > 18:00 2h
Meeting with Armel TRIPON
Des enfants, un skipper - C’est la récré !
Pavillon du Tourisme
17:30 > 19:45 2h 15mn
Film Festival Voiles & Voiliers 3rd session
Congress Centre - Les Atlantes
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
20:00 > 22:30 2h 30mn
Film Festival Voiles & Voiliers 4th session - Special Vendée Globe evening: limited access
Congress Centre - Les Atlantes
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
11:00 > 11:30 30mn
Meat cutting workshop
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:30 > 13:45 2h 15mn
Film Festival Voiles & Voiliers 1st session
Congress Centre - Les Atlantes
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
13:00 > 14:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:30 > 17:30 2h
Discovering of Juste & Vendéen products
Culinary animation
Pavillon culinaire
16:00 > 17:00 1h
Giant fresco
Giant fresco
Village Partenaires
16:00 > 17:45 1h 45mn
Film Festival Voiles & Voiliers 3rd session
Congress Centre - Les Atlantes
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:00 > 18:30 1h 30mn
Awareness Walk
Wandering
Esplanade
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
18:00 > 18:45 45mn
Film Festival Voiles & Voiliers CIC Ouest Awards Ceremony
Congress Centre - Les Atlantes
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
19:00 > 21:30 2h 30mn
Film Festival Voiles & Voiliers 4th session
Congress Centre - Les Atlantes
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
11:00 > 12:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 15:00
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:00 > 18:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 11:30 1h 30mn
Discovering of Juste & Vendéen products
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:30 1h 30mn
Awareness Walk
Wandering
Esplanade
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
15:30 > 17:30 2h
Presentation of Juste & Vendéen products
Culinary animation
Pavillon culinaire
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 20:00 1
Cereal Day
Culinary animation
Pavillon culinaire
10:30 > 12:00 1h 30mn
Stories for little ears
Show for children
Village Partenaires
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
13:30 > 19:30 6h
Game Titouan La Course au large
Game / contest
Village Partenaires
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
15:00 > 16:30 1h 30mn
Introduction to radio-controlled sailing
Initiation
The Mooring Wedge
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
16:00 > 17:00 1h
Dragon Mascot
Allée du Frère Maximin
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 11:30 1h 30mn
Discovering of farm products
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:00 > 12:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
13:00 > 14:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 18:00 3h
Signing session
Signing
Village Partenaires
15:00 > 17:30 2h 30mn
Discovering of farm products
Culinary animation
Pavillon culinaire
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:00 > 18:30 1h 30mn
Awareness Walk
Wandering
Esplanade
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
11:00 > 12:30 1h 30mn
Awareness Walk
Wandering
Esplanade
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
13:00 > 14:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
15:00 > 15:45 45mn
Dragon Mascot
Allée du Frère Maximin
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:00 > 18:00 3h
Signing session
Signing
Village Partenaires
16:00 > 17:00 1h
Signing session
Signing
Village Partenaires
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
17:00 > 18:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
17:00 > 20:00 3h
Discovering of wines from the Fiefs vendéens
Culinary animation
Pavillon culinaire
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
10:00 > 11:30 1h 30mn
Presentation of label products
Culinary animation
Pavillon culinaire
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
12:00 > 13:00 1h
The Vendee in the kitchen
Culinary animation
Pavillon du Tourisme
13:00 > 14:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 16:30 1h 30mn
Mascot on the move
Wandering
Esplanade
15:00 > 15:40 40mn
Special Vendée Globe TV show
Espace du Département de la Vendée
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
15:00 > 18:00 3h
Signing session
Signing
Village Partenaires
15:00 > 17:30 2h 30mn
Presentation of label products
Culinary animation
Pavillon culinaire
16:00 > 17:00 1h
Vincent Balard's talkshow
Panel
Bar Le Vog
16:00 > 17:00 1h
Giant fresco
Giant fresco
Village Partenaires
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Evening
19:00 > 19:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
Morning
11:00 > 12:00 1h
On your marks, get set, buzz!
A vos marques, buzzez !
Pavillon du Tourisme
11:30 > 15:00 3h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Afternoon
14:00 > 14:30 30mn
Play with tourist sites
Play with tourist sites
Pavillon du Tourisme
15:00 > 15:30 30mn
Quiz
Game / contest
Village Partenaires
16:00 > 17:00 1h
Giant fresco
Giant fresco
Village Partenaires
17:30 > 20:00 2h 30mn
Culinary demonstration
Culinary animation
Pavillon culinaire
Evening
20:00 > 20:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
21:00 > 21:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE
La Chaume side of the Channel
22:00 > 22:15 15mn
HIGHLIGHTS ON THE "CHAMPS-ELYSÉES" OF THE SEA
La Chaume side of the Channel

Registrations are open: Book your place for the village.